Eneco

Deadline: 24 Nov 2016

Brief

Eneco is op zoek naar een verbeterd loyaliteitsconcept. Onze vraag richt zich dus op klantloyaliteit waarbij persoonlijke relevantie voor de klant een cruciale rol speelt. Want wij willen heel graag dat onze klanten voor Eneco blijven kiezen. En dat doen ze alleen als ze voelen dat wat wij doen interessant voor hen is, aansluit bij hun behoeften en hen in het hart raakt.

 

Participating dogs

Selmuchmore jorndost Tolga lilyheaton AnnekeKleyne LiekeSchellevis Milan BendeKovel tpost_ Wasken LidwienD Jaspersman bartdbruin ReneeBainczyk Kellyoomen tomvanderveldt Dyon810 Raphajel Renske_ willemmaijvis Carmen WouterSchoone JasperK Reinierwortman maxanthony JDV Jochemvanschip Matthias Dieuwertje PattiMaria dekeukentafel JvanCreij wesleyuyleman Luuk_van_Velthoven nthnrs Saar xsabelle robinpoelmann Amatsa lesleyjutte timteun thomasvdmijl JoeyKaterberg nicktjerks SnavidDellenberg feliciaspans diederikderkzen JordyLilipaly wouterbaas2 LennartSchoterman RichardBushoff juliemeiden AliceI Melvin_Sterk TawabG HesterKlop KlaasVerhoeven GiuliaLisi rubenhavertz NickSpapens

friends

 • DDB Unlimited logo
 • Made For Digital logo
 • The Boardroom logo
 • XXS logo
 • dept logo
 • Dorst & Lesser logo
 • Qontentmatters logo
 • Artbox logo
 • Eigen Fabrikaat logo
 • SuperHeroes logo
 • Born05 logo
 • TBWA logo
 • 180Kingsday logo
 • MediaMonks logo
 • Dawn logo
 • Ogilvy logo
 • Fitzroy logo
 • Boomerang Agency logo
 • Youngworks logo
 • VIRTUE (the creative agency by VICE) logo
 • Roorda logo
 • 51 North logo
 • Havas Lemz logo
 • Achtung Mcgarrybowen logo
 • Wolfstreet logo
 • L'eau logo
 • Energize logo
 • Sizzer logo
 • Unbranded logo
 • Isobar logo
 • Leo Q logo
 • The Odd Shop logo
 • Capitola logo
 • Lemon Scented Tea logo
 • Sunshine and sausages logo
 • Alfred logo
 • ARA logo
 • Mensch logo