Pitch deadline:

Eneco

Deadline: 24 Nov 2016

Brief

Eneco is op zoek naar een verbeterd loyaliteitsconcept. Onze vraag richt zich dus op klantloyaliteit waarbij persoonlijke relevantie voor de klant een cruciale rol speelt. Want wij willen heel graag dat onze klanten voor Eneco blijven kiezen. En dat doen ze alleen als ze voelen dat wat wij doen interessant voor hen is, aansluit bij hun behoeften en hen in het hart raakt.

 

Participating dogs

Melvin_Sterk TawabG bartdbruin tomvanderveldt Dyon810 Saar LiekeSchellevis AnnekeKleyne Milan BendeKovel LidwienD Jaspersman Luuk_van_Velthoven jeffry_de_ridder Amatsa lesleyjutte willemmaijvis tpost_ Wasken Carmen WouterSchoone maxanthony JDV Dieuwertje PattiMaria Tolga lilyheaton Jochemvanschip Matthias feliciaspans Raphajel Renske_ JasperK Reinierwortman dekeukentafel rubenhavertz NickSpapens JvanCreij wesleyuyleman LJ LuukSimonse ReneeBainczyk Kellyoomen xsabelle robinpoelmann JordyLilipaly wouterbaas2 jorndost timteun thomasvdmijl JoeyKaterberg AnnemiekHocker SnavidDellenberg diederikderkzen juliemeiden Carlijn LennartSchoterman RichardBushoff Selmuchmore HesterKlop KlaasVerhoeven GiuliaLisi

friends

 • DDB & Tribal Amsterdam logo
 • XXS logo
 • Made For Digital logo
 • The Boardroom logo
 • dept logo
 • Eigen Fabrikaat logo
 • Artbox logo
 • TBWA logo
 • 180Kingsday logo
 • MediaMonks logo
 • Dawn logo
 • Ogilvy logo
 • Fitzroy logo
 • Boomerang Agency logo
 • Youngworks logo
 • VIRTUE (the creative agency by VICE) logo
 • Flexfirm logo
 • Roorda logo
 • 51 North logo
 • Havas Lemz logo
 • Achtung logo
 • Capitola logo
 • Captcha logo
 • Born05 logo
 • Isobar logo
 • Alfred logo
 • Leo Q logo
 • The Odd Shop logo
 • Mensch logo
 • Lemon Scented Tea logo
 • Result logo
 • ARA logo
 • Sunshine and sausages logo