KNGF

Deadline: 02 Apr 2015

Brief

Puppies!

Jullie gaan pitchen op een prachtige nieuwe klant. Een merk waar mensen blind op vertrouwen. Dat met vier voeten stevig op de grond staat en dat in de moeilijkste gevallen altijd een helpende poot weet te bieden. En bovendien onlangs een gouden leeuwtje in de wacht wist te slepen.

We hebben het natuurlijk over KNGF! De opdracht? Bedenk een nieuwe invulling voor de adopteer een pup campagne.

Doelstelling

Zichtbaarheid voor onze Adopteer een Pup-campagne en zo nieuwe adoptieouders of kado-adoptiegevers genereren.

Jullie hebben zoals altijd 2 weken de tijd. Je ideeën kun je uploaden vóór donderdag 2 april om 14:00. De uitslag is dezelfde avond in ons vaste hondenhok, de ClubNL. Tot dan!

Result

Woef woef woef, eerste woef 
Astrid Warmer & Mythe van Dijk tweede woef Tom Klaver & Sebastiaan Witteveen maar ook tweede woef Luuk Simonsen & Leendert Jan de Ronde en ten slotte derde woef Sharon de Graaf & Mees Ubachs!! ‪#‎woefffff‬‪#‎johoheaux‬ ‪#‎kngf‬ ‪#‎grrrr‬ ‪#‎opnaarcannes‬

Jury

Je inzending gaat gejureerd worden door Selmore en KNGF. 

 

Participating dogs

Meeske faberyeyo JudiForPresident Melaniekool Wietskelut Jasper BramDelver Elisa_kraal sannelemmen jobruigrok PimSmeets DaphneK TimonZijderlaan MitziWiebring bartroggeveen_ roog09nl Jessemoes TomStumpel jercy_semmoh LJ LuukSimonse Viet_TT wilsuncheung jair SharondeGraaf meesubachs barend_babo_ Milan BendeKovel StenSenders ikbenrik DjajantHanenberg Helen robinpoelmann xsabelle diederikderkzen sgmiedema mk slamduncan TomKlaver susan_zwijgers SebastiaanWitteveen dejongejoris BasJacob jort_w JurriaanKamps JvanCreij wesleyuyleman RensQ bjornvandenhout AstridMyrthe Tomas_Lievense mischadols thijstel laurencemostart bibavijselaar evanota MarleenGeerts kerza BramEigenfeld Louk Djajant Myrnaout Jamilla sapswoude PatriciaLoman wietske_lutgendorff LennartSchoterman RichardBushoff studiovers FlorianHollander Thomasdaalder ikbenrobin123 Lauren_Spencer irisdebruin Joellevdgeest

friends

 • DDB Unlimited logo
 • Made For Digital logo
 • The Boardroom logo
 • dept logo
 • Dorst & Lesser logo
 • Qontentmatters logo
 • Artbox logo
 • 51 North logo
 • SuperHeroes logo
 • Born05 logo
 • TBWA logo
 • 180Kingsday logo
 • MediaMonks logo
 • Dawn logo
 • Ogilvy logo
 • Fitzroy logo
 • Boomerang Agency logo
 • VIRTUE (the creative agency by VICE) logo
 • Roorda logo
 • Capitola logo
 • Sunshine and sausages logo
 • Alfred logo
 • ARA logo
 • Wolfstreet logo
 • Eigen Fabrikaat logo
 • Lemon Scented Tea logo
 • Mensch logo
 • &samhoud media logo
 • L'eau logo
 • Energize logo
 • Today is Canday logo
 • Joe Public logo
 • Sizzer logo
 • Unbranded logo
 • Isobar logo
 • Leo Q logo
 • The Odd Shop logo