KNGF

Deadline: 02 Apr 2015

Brief

Puppies!

Jullie gaan pitchen op een prachtige nieuwe klant. Een merk waar mensen blind op vertrouwen. Dat met vier voeten stevig op de grond staat en dat in de moeilijkste gevallen altijd een helpende poot weet te bieden. En bovendien onlangs een gouden leeuwtje in de wacht wist te slepen.

We hebben het natuurlijk over KNGF! De opdracht? Bedenk een nieuwe invulling voor de adopteer een pup campagne.

Doelstelling

Zichtbaarheid voor onze Adopteer een Pup-campagne en zo nieuwe adoptieouders of kado-adoptiegevers genereren.

Jullie hebben zoals altijd 2 weken de tijd. Je ideeën kun je uploaden vóór donderdag 2 april om 14:00. De uitslag is dezelfde avond in ons vaste hondenhok, de ClubNL. Tot dan!

Result

Woef woef woef, eerste woef 
Astrid Warmer & Mythe van Dijk tweede woef Tom Klaver & Sebastiaan Witteveen maar ook tweede woef Luuk Simonsen & Leendert Jan de Ronde en ten slotte derde woef Sharon de Graaf & Mees Ubachs!! ‪#‎woefffff‬‪#‎johoheaux‬ ‪#‎kngf‬ ‪#‎grrrr‬ ‪#‎opnaarcannes‬

Jury

Je inzending gaat gejureerd worden door Selmore en KNGF. 

 

Participating dogs

SharondeGraaf meesubachs Jasper BramDelver jobruigrok PimSmeets DaphneK TimonZijderlaan TomStumpel jercy_semmoh StenSenders Tomas_Lievense LJ LuukSimonse roog09nl Jessemoes Viet_TT Milan BendeKovel laurencemostart bibavijselaar Myrnaout Jamilla AstridMyrthe kerza Meeske DjajantHanenberg Helen robinpoelmann xsabelle diederikderkzen BramEigenfeld Louk MitziWiebring bartroggeveen_ RensQ bjornvandenhout wietske_lutgendorff TomKlaver susan_zwijgers SebastiaanWitteveen dejongejoris BasJacob faberyeyo JudiForPresident jort_w JurriaanKamps evanota MarleenGeerts sapswoude mischadols thijstel LennartSchoterman RichardBushoff sannelemmen Elisa_kraal Djajant Melaniekool Wietskelut ikbenrobin123 DagmarBinkhorst sgmiedema mk JvanCreij wesleyuyleman barend_babo_ studiovers FlorianHollander Thomasdaalder PatriciaLoman irisdebruin Joellevdgeest slamduncan wilsuncheung jair

friends

 • DDB Unlimited logo
 • Made For Digital logo
 • The Boardroom logo
 • XXS logo
 • dept logo
 • Dorst & Lesser logo
 • Qontentmatters logo
 • Artbox logo
 • Eigen Fabrikaat logo
 • SuperHeroes logo
 • Born05 logo
 • TBWA logo
 • 180Kingsday logo
 • MediaMonks logo
 • Dawn logo
 • Ogilvy logo
 • Fitzroy logo
 • Boomerang Agency logo
 • Youngworks logo
 • VIRTUE (the creative agency by VICE) logo
 • Roorda logo
 • 51 North logo
 • Havas Lemz logo
 • Achtung Mcgarrybowen logo
 • Wolfstreet logo
 • L'eau logo
 • Energize logo
 • Sizzer logo
 • Unbranded logo
 • Isobar logo
 • Leo Q logo
 • The Odd Shop logo
 • Capitola logo
 • Lemon Scented Tea logo
 • Sunshine and sausages logo
 • Alfred logo
 • ARA logo
 • Mensch logo