KNGF

Deadline: 02 Apr 2015

Brief

Puppies!

Jullie gaan pitchen op een prachtige nieuwe klant. Een merk waar mensen blind op vertrouwen. Dat met vier voeten stevig op de grond staat en dat in de moeilijkste gevallen altijd een helpende poot weet te bieden. En bovendien onlangs een gouden leeuwtje in de wacht wist te slepen.

We hebben het natuurlijk over KNGF! De opdracht? Bedenk een nieuwe invulling voor de adopteer een pup campagne.

Doelstelling

Zichtbaarheid voor onze Adopteer een Pup-campagne en zo nieuwe adoptieouders of kado-adoptiegevers genereren.

Jullie hebben zoals altijd 2 weken de tijd. Je ideeën kun je uploaden vóór donderdag 2 april om 14:00. De uitslag is dezelfde avond in ons vaste hondenhok, de ClubNL. Tot dan!

Result

Woef woef woef, eerste woef 
Astrid Warmer & Mythe van Dijk tweede woef Tom Klaver & Sebastiaan Witteveen maar ook tweede woef Luuk Simonsen & Leendert Jan de Ronde en ten slotte derde woef Sharon de Graaf & Mees Ubachs!! ‪#‎woefffff‬‪#‎johoheaux‬ ‪#‎kngf‬ ‪#‎grrrr‬ ‪#‎opnaarcannes‬

Jury

Je inzending gaat gejureerd worden door Selmore en KNGF. 

 

Participating dogs

MitziWiebring bartroggeveen_ Jasper BramDelver sapswoude jobruigrok PimSmeets DaphneK TimonZijderlaan TomStumpel jercy_semmoh mk sgmiedema LJ LuukSimonse roog09nl Jessemoes Viet_TT SharondeGraaf meesubachs PatriciaLoman evanota Meeske barend_babo_ Elisa_kraal sannelemmen StenSenders ikbenrik DjajantHanenberg Helen robinpoelmann xsabelle diederikderkzen RensQ bjornvandenhout ikbenrobin123 Lauren_Spencer Myrnaout Jamilla TomKlaver susan_zwijgers SebastiaanWitteveen dejongejoris BasJacob jort_w JurriaanKamps irisdebruin Joellevdgeest mischadols thijstel laurencemostart bibavijselaar kerza Djajant MarleenGeerts Wietskelut wietske_lutgendorff AstridMyrthe LennartSchoterman RichardBushoff BramEigenfeld Louk JvanCreij wesleyuyleman studiovers FlorianHollander Thomasdaalder Milan BendeKovel slamduncan Melaniekool faberyeyo JudiForPresident Tomas_Lievense wilsuncheung jair

friends

 • DDB Unlimited logo
 • Made For Digital logo
 • The Boardroom logo
 • dept logo
 • Dorst & Lesser logo
 • Qontentmatters logo
 • Artbox logo
 • 51 North logo
 • SuperHeroes logo
 • Born05 logo
 • TBWA logo
 • 180Kingsday logo
 • MediaMonks logo
 • Dawn logo
 • Ogilvy logo
 • Fitzroy logo
 • Boomerang Agency logo
 • VIRTUE (the creative agency by VICE) logo
 • Roorda logo
 • Capitola logo
 • Sunshine and sausages logo
 • Alfred logo
 • ARA logo
 • Wolfstreet logo
 • Eigen Fabrikaat logo
 • Lemon Scented Tea logo
 • Mensch logo
 • &samhoud media logo
 • L'eau logo
 • Energize logo
 • Today is Canday logo
 • Joe Public logo
 • Sizzer logo
 • Unbranded logo
 • Isobar logo
 • Leo Q logo
 • The Odd Shop logo