Amsterdam Cares

Deadline: 04 Dec 2013

Brief

Doe mee met de 1ste pitch van het seizoen voor Amsterdam Cares. Goed voor je map, goed voor jezelf en goed voor het goede doel.

Upload je concept + rationale vóór woensdag 4 december 15.00 uur op jongehonden.nl. Uitslag is dezelfde avond, 20.00 uur op een nog nader te bepalen locatie. Let op: dit is dit keer op een woensdag, en niet op een donderdag. Let op: Inleveren kan alleen nog maar digitaal! Het werkt als volgt:

1.    Log in op jongehonden.nl

2.    Ga naar werk toevoegen

3.    Selecteer achter ‘hoort bij pitch’ de ‘Amsterdam Cares’ pitch

4.    Voeg vervolgens je afbeeldingen of videolink toe (Youtube, Vimeo of Viddler)

 

Participating dogs

KetemarieHoevenaars Amatsa lesleyjutte marlon72 Carmen barendwessel Marioncremers Tomas_Lievense Maaike_Valerie vandenheuvelbonnie geertjekil Steffi Maudi21 TomStumpel RobG mats_wilke RubenvanDijk Marjolein Betke MariskaBors leoennick BvdKroon diederik_hoffland JaelGradenwitz chrissyvanderput StefVugs EvelienDerks NadyEgelmeers CAS_ERVIN ERVIN_CAS KevinZorgdrager WouterSchoone BVDSANDE martinstuk MerelvanOord BABOblijftjebij elfabi rickven1 ANTHONIO robbertmaruanaija MarcelLimburg cbleeuwenhoek SebastiaanWitteveen TomKlaver Tamara Meltyfant Frank Melissa_Berkenbosch SharondeGraaf mk sgmiedema kyra kaoutt Mariska_Karlijn StenSenders ikbenrik BoKleuskens boboverhand sarahteurlings Kellyvdlaar Timnr5 khaterehrita Luuk_van_Velthoven nthnrs BramEigenfeld Louk Maddy Lieke MitziWiebring bartroggeveen_ Mrck joranburmanje Sebastiaan jorndost Zeikwijven GlenndaSilva susan_zwijgers RensQ bjornvandenhout sandorw dtenhove nphilipse Sana Ward JorritHorstman thomasjonathan Robbert MichaelT berkelmans bobbyvoeten MarlyvanHelfteren MikeStet robinpoelmann xsabelle diereclameboy TIMBOOM romario Raphael Jamie Jamilla michelleswinkels zinaburgers meneernick Baerdt Matthias Jochemvanschip dais jasonensid tjeerd LoranGailliaert moniqueniezen JvanCreij wesleyuyleman ellenschoone Sharon_de_Groot JillisaKuijper LiekeAnouk DanielleSmissaert BartSchram BillMatt remcobouwman DavidKoster JasperKorpes pietrokruithof lexenaxel davidindenbosch marcelhaasdijk Auke IsiMerkx pluk49 BaukeBakker anouksmith Anoukvanvliet marleenknuttel anoukinden Sjorsjeee Lex helena yvette tessbroker

Ingeleverd werk bij deze pitch

friends

 • DDB Unlimited logo
 • Made For Digital logo
 • The Boardroom logo
 • dept logo
 • Dorst & Lesser logo
 • Qontentmatters logo
 • Artbox logo
 • 51 North logo
 • SuperHeroes logo
 • Born05 logo
 • TBWA logo
 • 180Kingsday logo
 • MediaMonks logo
 • Dawn logo
 • Ogilvy logo
 • Fitzroy logo
 • Boomerang Agency logo
 • VIRTUE (the creative agency by VICE) logo
 • Roorda logo
 • Capitola logo
 • Sunshine and sausages logo
 • Alfred logo
 • ARA logo
 • Wolfstreet logo
 • Eigen Fabrikaat logo
 • Lemon Scented Tea logo
 • Mensch logo
 • &samhoud media logo
 • L'eau logo
 • Energize logo
 • Today is Canday logo
 • Joe Public logo
 • Sizzer logo
 • Unbranded logo
 • Isobar logo
 • Leo Q logo
 • The Odd Shop logo