Pitch deadline:

Amsterdam Cares

Deadline: 04 Dec 2013

Brief

Doe mee met de 1ste pitch van het seizoen voor Amsterdam Cares. Goed voor je map, goed voor jezelf en goed voor het goede doel.

Upload je concept + rationale vóór woensdag 4 december 15.00 uur op jongehonden.nl. Uitslag is dezelfde avond, 20.00 uur op een nog nader te bepalen locatie. Let op: dit is dit keer op een woensdag, en niet op een donderdag. Let op: Inleveren kan alleen nog maar digitaal! Het werkt als volgt:

1.    Log in op jongehonden.nl

2.    Ga naar werk toevoegen

3.    Selecteer achter ‘hoort bij pitch’ de ‘Amsterdam Cares’ pitch

4.    Voeg vervolgens je afbeeldingen of videolink toe (Youtube, Vimeo of Viddler)

 

Participating dogs

RobG barendwessel geertjekil Steffi Mariska_Karlijn marlon72 Carmen Luuk_van_Velthoven nthnrs davidindenbosch jorndost Maaike_Valerie vandenheuvelbonnie romario TIMBOOM chrissyvanderput StefVugs Marjolein meneernick ANTHONIO robbertmaruanaija Sjorsjeee Lex Maudi21 TomStumpel martinstuk StenSenders sandorw dtenhove leoennick Tomas_Lievense CAS_ERVIN ERVIN_CAS BVDSANDE MerelvanOord BABOblijftjebij rickven1 MarcelLimburg cbleeuwenhoek Tamara Meltyfant Frank mk sgmiedema BoKleuskens michelleswinkels anoukinden DanielleSmissaert Marioncremers boboverhand tjeerd LoranGailliaert khaterehrita Maddy Lieke Betke MariskaBors robinpoelmann xsabelle MitziWiebring bartroggeveen_ Anoukvanvliet marleenknuttel marcelhaasdijk Auke anouksmith Sana diereclameboy LiekeAnouk joranburmanje Sebastiaan Zeikwijven GlenndaSilva susan_zwijgers zinaburgers kaoutt yvette tessbroker moniqueniezen JorritHorstman thomasjonathan NadyEgelmeers EvelienDerks MichaelT berkelmans bobbyvoeten sarahteurlings Kellyvdlaar KetemarieHoevenaars MarlyvanHelfteren MikeStet Ward Jamie Jamilla BramEigenfeld Louk kyra diederik_hoffland JaelGradenwitz Baerdt KevinZorgdrager WouterSchoone remcobouwman Matthias Jochemvanschip nphilipse dais Timnr5 pluk49 BaukeBakker ellenschoone Sharon_de_Groot JillisaKuijper BartSchram mats_wilke RubenvanDijk BillMatt DavidKoster JasperKorpes pietrokruithof lexenaxel Melissa_Berkenbosch SharondeGraaf Robbert elfabi BvdKroon Amatsa lesleyjutte Raphael Mrck SebastiaanWitteveen TomKlaver helena JvanCreij wesleyuyleman RensQ bjornvandenhout jasonensid

Ingeleverd werk bij deze pitch

friends

 • DDB Unlimited logo
 • Made For Digital logo
 • The Boardroom logo
 • dept logo
 • Dorst & Lesser logo
 • Qontentmatters logo
 • Artbox logo
 • 51 North logo
 • SuperHeroes logo
 • Born05 logo
 • TBWA logo
 • 180Kingsday logo
 • MediaMonks logo
 • Dawn logo
 • Ogilvy logo
 • Fitzroy logo
 • Boomerang Agency logo
 • VIRTUE (the creative agency by VICE) logo
 • Roorda logo
 • Capitola logo
 • Sunshine and sausages logo
 • Alfred logo
 • ARA logo
 • Wolfstreet logo
 • Eigen Fabrikaat logo
 • Lemon Scented Tea logo
 • Mensch logo
 • &samhoud media logo
 • L'eau logo
 • Energize logo
 • Today is Canday logo
 • Joe Public logo
 • Sizzer logo
 • Unbranded logo
 • Isobar logo
 • Leo Q logo
 • The Odd Shop logo