Amsterdam Cares

Deadline: 04 Dec 2013

Brief

Doe mee met de 1ste pitch van het seizoen voor Amsterdam Cares. Goed voor je map, goed voor jezelf en goed voor het goede doel.

Upload je concept + rationale vóór woensdag 4 december 15.00 uur op jongehonden.nl. Uitslag is dezelfde avond, 20.00 uur op een nog nader te bepalen locatie. Let op: dit is dit keer op een woensdag, en niet op een donderdag. Let op: Inleveren kan alleen nog maar digitaal! Het werkt als volgt:

1.    Log in op jongehonden.nl

2.    Ga naar werk toevoegen

3.    Selecteer achter ‘hoort bij pitch’ de ‘Amsterdam Cares’ pitch

4.    Voeg vervolgens je afbeeldingen of videolink toe (Youtube, Vimeo of Viddler)

 

Participating dogs

jasonensid barendwessel romario TIMBOOM Marioncremers Tomas_Lievense martinstuk kyra kaoutt BvdKroon Betke KevinZorgdrager WouterSchoone StefVugs meneernick davidindenbosch jorndost Maaike_Valerie vandenheuvelbonnie geertjekil Steffi Maudi21 TomStumpel Marjolein yvette tessbroker anouksmith Sana CAS_ERVIN ERVIN_CAS BVDSANDE MerelvanOord BABOblijftjebij rickven1 MarcelLimburg cbleeuwenhoek Tamara Meltyfant Frank diereclameboy mk sgmiedema StenSenders ikbenrik BoKleuskens Mrck sarahteurlings Kellyvdlaar anoukinden khaterehrita Amatsa lesleyjutte Maddy Lieke michelleswinkels MitziWiebring bartroggeveen_ RobG boboverhand chrissyvanderput LiekeAnouk Mariska_Karlijn Anoukvanvliet marleenknuttel moniqueniezen joranburmanje Sebastiaan Sjorsjeee Lex Zeikwijven GlenndaSilva susan_zwijgers nphilipse pluk49 BaukeBakker JorritHorstman thomasjonathan Robbert MichaelT berkelmans bobbyvoeten MarlyvanHelfteren MikeStet Ward robinpoelmann xsabelle Jamie Jamilla RensQ bjornvandenhout BramEigenfeld Louk NadyEgelmeers EvelienDerks zinaburgers diederik_hoffland JaelGradenwitz marlon72 Carmen Timnr5 Baerdt Matthias Jochemvanschip Raphael Melissa_Berkenbosch SharondeGraaf dais KetemarieHoevenaars ellenschoone Luuk_van_Velthoven nthnrs IsiMerkx Sharon_de_Groot tjeerd LoranGailliaert mats_wilke RubenvanDijk leoennick JillisaKuijper DanielleSmissaert BartSchram BillMatt DavidKoster JasperKorpes pietrokruithof lexenaxel remcobouwman elfabi MariskaBors sandorw dtenhove SebastiaanWitteveen TomKlaver JvanCreij wesleyuyleman ANTHONIO robbertmaruanaija helena marcelhaasdijk Auke

Ingeleverd werk bij deze pitch

friends

 • DDB Unlimited logo
 • Made For Digital logo
 • The Boardroom logo
 • dept logo
 • Dorst & Lesser logo
 • Qontentmatters logo
 • Artbox logo
 • 51 North logo
 • SuperHeroes logo
 • Born05 logo
 • TBWA logo
 • 180Kingsday logo
 • MediaMonks logo
 • Dawn logo
 • Ogilvy logo
 • Fitzroy logo
 • Boomerang Agency logo
 • VIRTUE (the creative agency by VICE) logo
 • Roorda logo
 • Capitola logo
 • Sunshine and sausages logo
 • Alfred logo
 • ARA logo
 • Wolfstreet logo
 • Eigen Fabrikaat logo
 • Lemon Scented Tea logo
 • Mensch logo
 • &samhoud media logo
 • L'eau logo
 • Energize logo
 • Today is Canday logo
 • Joe Public logo
 • Sizzer logo
 • Unbranded logo
 • Isobar logo
 • Leo Q logo
 • The Odd Shop logo