Amsterdam Cares

Deadline: 04 Dec 2013

Brief

Doe mee met de 1ste pitch van het seizoen voor Amsterdam Cares. Goed voor je map, goed voor jezelf en goed voor het goede doel.

Upload je concept + rationale vóór woensdag 4 december 15.00 uur op jongehonden.nl. Uitslag is dezelfde avond, 20.00 uur op een nog nader te bepalen locatie. Let op: dit is dit keer op een woensdag, en niet op een donderdag. Let op: Inleveren kan alleen nog maar digitaal! Het werkt als volgt:

1.    Log in op jongehonden.nl

2.    Ga naar werk toevoegen

3.    Selecteer achter ‘hoort bij pitch’ de ‘Amsterdam Cares’ pitch

4.    Voeg vervolgens je afbeeldingen of videolink toe (Youtube, Vimeo of Viddler)

 

Participating dogs

michelleswinkels barendwessel Timnr5 marcelhaasdijk Auke RobG sandorw dtenhove jasonensid davidindenbosch jorndost Maaike_Valerie vandenheuvelbonnie geertjekil Steffi Betke MariskaBors Marjolein pluk49 BaukeBakker kyra kaoutt LiekeAnouk moniqueniezen Maudi21 TomStumpel Luuk_van_Velthoven nthnrs Tomas_Lievense CAS_ERVIN ERVIN_CAS BVDSANDE StefVugs MerelvanOord BABOblijftjebij KevinZorgdrager WouterSchoone rickven1 MarcelLimburg cbleeuwenhoek tjeerd LoranGailliaert Tamara Meltyfant Frank diederik_hoffland JaelGradenwitz leoennick DanielleSmissaert mk sgmiedema Mrck StenSenders ikbenrik BoKleuskens zinaburgers Marioncremers diereclameboy khaterehrita sarahteurlings Kellyvdlaar yvette tessbroker Maddy Lieke MitziWiebring bartroggeveen_ marlon72 Carmen anoukinden IsiMerkx boboverhand meneernick Anoukvanvliet marleenknuttel BvdKroon mats_wilke RubenvanDijk joranburmanje Sebastiaan Zeikwijven GlenndaSilva susan_zwijgers Melissa_Berkenbosch SharondeGraaf ANTHONIO robbertmaruanaija JorritHorstman thomasjonathan Robbert MichaelT berkelmans bobbyvoeten Amatsa lesleyjutte MarlyvanHelfteren MikeStet Sana Ward TIMBOOM romario Jamie Jamilla BramEigenfeld Louk RensQ bjornvandenhout Baerdt Matthias Jochemvanschip Raphael nphilipse Sjorsjeee Lex dais KetemarieHoevenaars ellenschoone robinpoelmann xsabelle Sharon_de_Groot JillisaKuijper JvanCreij wesleyuyleman EvelienDerks NadyEgelmeers BartSchram BillMatt DavidKoster JasperKorpes pietrokruithof lexenaxel anouksmith elfabi chrissyvanderput SebastiaanWitteveen TomKlaver helena martinstuk Mariska_Karlijn remcobouwman

Ingeleverd werk bij deze pitch

friends

 • DDB Unlimited logo
 • Made For Digital logo
 • The Boardroom logo
 • dept logo
 • Dorst & Lesser logo
 • Qontentmatters logo
 • Artbox logo
 • 51 North logo
 • SuperHeroes logo
 • Born05 logo
 • TBWA logo
 • 180Kingsday logo
 • MediaMonks logo
 • Dawn logo
 • Ogilvy logo
 • Fitzroy logo
 • Boomerang Agency logo
 • VIRTUE (the creative agency by VICE) logo
 • Roorda logo
 • Capitola logo
 • Sunshine and sausages logo
 • Alfred logo
 • ARA logo
 • Wolfstreet logo
 • Eigen Fabrikaat logo
 • Lemon Scented Tea logo
 • Mensch logo
 • &samhoud media logo
 • L'eau logo
 • Energize logo
 • Today is Canday logo
 • Joe Public logo
 • Sizzer logo
 • Unbranded logo
 • Isobar logo
 • Leo Q logo
 • The Odd Shop logo