Amsterdam Cares

Deadline: 04 Dec 2013

Brief

Doe mee met de 1ste pitch van het seizoen voor Amsterdam Cares. Goed voor je map, goed voor jezelf en goed voor het goede doel.

Upload je concept + rationale vóór woensdag 4 december 15.00 uur op jongehonden.nl. Uitslag is dezelfde avond, 20.00 uur op een nog nader te bepalen locatie. Let op: dit is dit keer op een woensdag, en niet op een donderdag. Let op: Inleveren kan alleen nog maar digitaal! Het werkt als volgt:

1.    Log in op jongehonden.nl

2.    Ga naar werk toevoegen

3.    Selecteer achter ‘hoort bij pitch’ de ‘Amsterdam Cares’ pitch

4.    Voeg vervolgens je afbeeldingen of videolink toe (Youtube, Vimeo of Viddler)

 

Participating dogs

Amatsa lesleyjutte geertjekil Steffi KetemarieHoevenaars marlon72 Carmen DavidKoster JasperKorpes davidindenbosch jorndost Maaike_Valerie vandenheuvelbonnie Marjolein romario TIMBOOM Maudi21 TomStumpel marcelhaasdijk Auke Tomas_Lievense CAS_ERVIN ERVIN_CAS BVDSANDE StefVugs MerelvanOord BABOblijftjebij rickven1 MarcelLimburg cbleeuwenhoek Frank barendwessel BvdKroon Betke mk sgmiedema diederik_hoffland JaelGradenwitz StenSenders BoKleuskens ANTHONIO robbertmaruanaija RobG Kellyvdlaar sarahteurlings kyra kaoutt khaterehrita MariskaBors pluk49 BaukeBakker Melissa_Berkenbosch SharondeGraaf meneernick yvette tessbroker anoukinden Maddy Lieke JvanCreij wesleyuyleman MitziWiebring bartroggeveen_ Luuk_van_Velthoven nthnrs martinstuk LiekeAnouk Anoukvanvliet marleenknuttel EvelienDerks NadyEgelmeers joranburmanje Sebastiaan Zeikwijven GlenndaSilva susan_zwijgers robinpoelmann xsabelle Marioncremers zinaburgers boboverhand JorritHorstman thomasjonathan MichaelT berkelmans bobbyvoeten MarlyvanHelfteren MikeStet Sana Ward Tamara Meltyfant Jamie Jamilla BramEigenfeld Louk KevinZorgdrager WouterSchoone tjeerd LoranGailliaert Baerdt mats_wilke RubenvanDijk leoennick nphilipse moniqueniezen Timnr5 michelleswinkels ellenschoone Mariska_Karlijn jasonensid JillisaKuijper Sjorsjeee Lex Mrck BartSchram pietrokruithof lexenaxel Sharon_de_Groot chrissyvanderput Robbert elfabi BillMatt diereclameboy Raphael RensQ bjornvandenhout anouksmith SebastiaanWitteveen TomKlaver dais helena sandorw dtenhove remcobouwman

Ingeleverd werk bij deze pitch

friends

 • DDB Unlimited logo
 • Made For Digital logo
 • The Boardroom logo
 • dept logo
 • Dorst & Lesser logo
 • Qontentmatters logo
 • Artbox logo
 • 51 North logo
 • SuperHeroes logo
 • Born05 logo
 • TBWA logo
 • 180Kingsday logo
 • MediaMonks logo
 • Dawn logo
 • Ogilvy logo
 • Fitzroy logo
 • Boomerang Agency logo
 • VIRTUE (the creative agency by VICE) logo
 • Roorda logo
 • Capitola logo
 • Sunshine and sausages logo
 • Alfred logo
 • ARA logo
 • Wolfstreet logo
 • Eigen Fabrikaat logo
 • Lemon Scented Tea logo
 • Mensch logo
 • &samhoud media logo
 • L'eau logo
 • Energize logo
 • Today is Canday logo
 • Joe Public logo
 • Sizzer logo
 • Unbranded logo
 • Isobar logo
 • Leo Q logo
 • The Odd Shop logo