Amsterdam Cares

Deadline: 04 Dec 2013

Brief

Doe mee met de 1ste pitch van het seizoen voor Amsterdam Cares. Goed voor je map, goed voor jezelf en goed voor het goede doel.

Upload je concept + rationale vóór woensdag 4 december 15.00 uur op jongehonden.nl. Uitslag is dezelfde avond, 20.00 uur op een nog nader te bepalen locatie. Let op: dit is dit keer op een woensdag, en niet op een donderdag. Let op: Inleveren kan alleen nog maar digitaal! Het werkt als volgt:

1.    Log in op jongehonden.nl

2.    Ga naar werk toevoegen

3.    Selecteer achter ‘hoort bij pitch’ de ‘Amsterdam Cares’ pitch

4.    Voeg vervolgens je afbeeldingen of videolink toe (Youtube, Vimeo of Viddler)

 

Participating dogs

marlon72 Carmen geertjekil Steffi diederik_hoffland JaelGradenwitz michelleswinkels davidindenbosch jorndost Maaike_Valerie vandenheuvelbonnie Marjolein Timnr5 StenSenders robinpoelmann xsabelle Amatsa lesleyjutte barendwessel Maudi21 TomStumpel EvelienDerks NadyEgelmeers Tomas_Lievense CAS_ERVIN ERVIN_CAS BVDSANDE StefVugs MerelvanOord BABOblijftjebij Kellyvdlaar sarahteurlings rickven1 MarcelLimburg cbleeuwenhoek Tamara Meltyfant Frank mk sgmiedema BoKleuskens RobG anoukinden khaterehrita Maddy Lieke KetemarieHoevenaars MitziWiebring bartroggeveen_ LiekeAnouk meneernick Anoukvanvliet marleenknuttel boboverhand joranburmanje Sebastiaan martinstuk Zeikwijven GlenndaSilva susan_zwijgers Marioncremers JorritHorstman thomasjonathan MichaelT berkelmans bobbyvoeten MarlyvanHelfteren MikeStet Sana Ward moniqueniezen mats_wilke RubenvanDijk Jamie Jamilla Mariska_Karlijn BramEigenfeld Louk zinaburgers kaoutt romario TIMBOOM Luuk_van_Velthoven nthnrs Melissa_Berkenbosch SharondeGraaf leoennick tjeerd LoranGailliaert diereclameboy JvanCreij wesleyuyleman Baerdt nphilipse anouksmith KevinZorgdrager WouterSchoone BvdKroon Betke Sjorsjeee Lex Mrck ellenschoone pluk49 BaukeBakker remcobouwman Sharon_de_Groot MariskaBors JillisaKuijper yvette tessbroker BartSchram BillMatt jasonensid sandorw dtenhove DavidKoster JasperKorpes ANTHONIO robbertmaruanaija pietrokruithof lexenaxel Robbert elfabi Raphael RensQ bjornvandenhout kyra marcelhaasdijk Auke SebastiaanWitteveen TomKlaver chrissyvanderput dais helena

Ingeleverd werk bij deze pitch

friends

 • DDB Unlimited logo
 • Made For Digital logo
 • The Boardroom logo
 • dept logo
 • Dorst & Lesser logo
 • Qontentmatters logo
 • Artbox logo
 • 51 North logo
 • SuperHeroes logo
 • Born05 logo
 • TBWA logo
 • 180Kingsday logo
 • MediaMonks logo
 • Dawn logo
 • Ogilvy logo
 • Fitzroy logo
 • Boomerang Agency logo
 • VIRTUE (the creative agency by VICE) logo
 • Roorda logo
 • Capitola logo
 • Sunshine and sausages logo
 • Alfred logo
 • ARA logo
 • Wolfstreet logo
 • Eigen Fabrikaat logo
 • Lemon Scented Tea logo
 • Mensch logo
 • &samhoud media logo
 • L'eau logo
 • Energize logo
 • Today is Canday logo
 • Joe Public logo
 • Sizzer logo
 • Unbranded logo
 • Isobar logo
 • Leo Q logo
 • The Odd Shop logo