hollandsnieuwe

Deadline: 23 Apr 2013

Brief

Let op! Voor hollandsnieuwe is het de bedoeling dat jullie een MERKcampagne neerzetten!

Mocht je meer input willen over het hollandsnieuwe en hun situatie, kun je ons mailen op info@jongehonden.nl onder subject 'hollandsnieuwe extra info'! Mocht je alsnog vragen hebben is hollandsnieuwe bereid om deze te beantwoorden via sharon.vandekuijt@hollandsnieuwe.nl!

Upload je concept + rationale vóór dinsdag 23 april 15.00 uur op jongehonden.nl. Uitslag is dezelfde avond, 20.00 uur in ons hondenhok Club NL te Amsterdam. Let op: dit is dit keer op een dinsdag, en niet op een donderdag. Let op: Inleveren kan alleen nog maar digitaal! Het werkt als volgt:

1.    Log in op jongehonden.nl

2.    Ga naar werk toevoegen

3.    Selecteer achter ‘hoort bij pitch’ de ‘hollandsnieuwe’ pitch

4.    Voeg vervolgens je afbeeldingen of videolink toe (Youtube, Vimeo of Viddler)

 

Participating dogs

futureidiots timvankappen barsoumian leovanoss irispouw MarijeHester ejmitch raoulinroffa michielh tjeerd Ramin namivan bart_apart Sjors BramEigenfeld Louk JongCreatieven Cas martenjoost JochemK mghupkens Ivola Ingmar ErikJanD Kim_Alers emmybeijk Madelien VincentHuijbers timaarts LoranGailliaert tblaneydavidson bastianlievers Sharon_Goldstoff jimmymars pluk49 BaukeBakker JoshThomas KetemarieHoevenaars GlenndaSilva susan_zwijgers Zeikwijven leon iris_ketemarie diederik_hoffland JaelGradenwitz huub_tim Luuk_van_Velthoven nthnrs Onsman_Buwalda RensQ bjornvandenhout Sevennot8 sandorw dtenhove

Ingeleverd werk bij deze pitch

friends

 • DDB Unlimited logo
 • Made For Digital logo
 • The Boardroom logo
 • dept logo
 • Dorst & Lesser logo
 • Qontentmatters logo
 • Artbox logo
 • 51 North logo
 • SuperHeroes logo
 • Born05 logo
 • TBWA logo
 • 180Kingsday logo
 • MediaMonks logo
 • Dawn logo
 • Ogilvy logo
 • Fitzroy logo
 • Boomerang Agency logo
 • VIRTUE (the creative agency by VICE) logo
 • Roorda logo
 • Capitola logo
 • Sunshine and sausages logo
 • Alfred logo
 • ARA logo
 • Wolfstreet logo
 • Eigen Fabrikaat logo
 • Lemon Scented Tea logo
 • Mensch logo
 • &samhoud media logo
 • L'eau logo
 • Energize logo
 • Today is Canday logo
 • Joe Public logo
 • Sizzer logo
 • Unbranded logo
 • Isobar logo
 • Leo Q logo
 • The Odd Shop logo