Delen maar
  • Twitter
  • LinkedIN
  • Facebook
Briefing Canal Company

Opdracht

Juryrapport (Arjen de Jong / Animal Farm):

1)  Toerist in eigen land. Zoals buitenlandse toeristen door Canal Company worden benaderd in 19 verschillende talen, worden binnenlandse toeristen aangesproken in een groot aantal Nederlandse dialecten. Een erg origineel idee dat mensen ook zeker als sympathiek en leuk zullen ervaren. Stel je komt bijvoorbeeld helemaal uit Friesland naar Amsterdam. Dan vind je het maar wat verrassend en attent dat je een verhaal over Amsterdam kunt horen in je eigen dialect. Canal Company bewijst hiermee dat het echt zijn best doet om het ook binnenlandse toeristen naar de zin te maken. Het thema "Toerist in eigen land" sluit hier goed bij aan. Het heeft het vermogen om nog vele jaren te kunnen worden gebruikt als campagnethema voor Nederlandse toeristen.

2) Het mooiste terras van Amsterdam. Een mooie, hele andere manier van kijken naar de Amsterdamse grachten en rondvaarten: eigenlijk zijn de grachten het mooiste terras van Amsterdam. Je kunt wel op een gewoon terras gaan zitten maar wat is er nou een mooier dan een drankje te drinken op het water terwijl de Amsterdamse grachten aan je voorbij trekken? Helaas werd deze gedachte alleen uitgewerkt in een bord dat aan een brug bevestigd was. Als dit thema veel breder was uitgewerkt, echt als een campagne was neergezet, had de strijd om de eerste plaats nog heel spannend kunnen worden.

3) De kortste vakantie van Nederland. In deze campagne werden rondvaarten van de Canal Company neergezet als de kortste vakantie van Nederland. Een leuke, heel andere manier om naar een rondvaart te kijken die ook nog eens klopt als een bus. Want inderdaad, na een uurtje ben je al weer terug op de aanlegsteiger. Met name de ultrakorte radio- en tv-commercials zetten deze gedachte opvallend neer.

Briefing Canal Company

Uitslag

Briefing Canal Company

Jury

 

Deelnemers aan deze pitch

lennardfreij jorgvde AyeltK roosgreiner Gertjan Sharon_Goldstoff jimmymars diederik_hoffland JaelGradenwitz namivan Ramin tombremerkamp marcelhaasdijk Auke mschippers JaapenStefan bartloomans jwpijnenburg erwinski QuincyHenriquez leonoorendiederik FLA khaterehrita Frank

Ingeleverd werk bij deze pitch

JaapenStefan

Canal Company

details...

marcelhaasdijk

Canal Company

details...

Frank

Het museum op water

details...

diederik_hoffland

Daarom. Canal Company

details...

roosgreiner

Zie de pracht vanuit de gracht

details...

khaterehrita

Canal Cruise - De grachten beleven door de ogen van Amsterdamse helden

details...

namivan

Kids just wanna have fun

details...

namivan

Dit is geen Amsterdam

details...

FLA

Canal Company, mis de boot niet.

details...

tombremerkamp

Pitch Canal Company

details...

leonoorendiederik

Canal Company

details...

Sharon_Goldstoff

Canal Company

details...

erwinski

Canal Company

details...

erwinski

Canal Company

details...

erwinski

Canal Company

details...

QuincyHenriquez

Canal Company Hotspotter

details...

jorgvde

Canal Company

details...

lennardfreij

Canal View

details...

bartloomans

Ervaren!

details...

mschippers

Canal Company

details...