Delen maar
  • Twitter
  • LinkedIN
  • Facebook
FatBoy

Opdracht

Ontwikkel een interactief concept voor de Fatboy website die de Fatboy mentaliteit ‘A wonder-fuller life’ en de ‘Fatboy family’ tot leven brengt.

 

Betrek de doelgroep bij het merk en laat zien wat ‘A wonder-fuller life’ voor de doelgroep betekent. Denk tevens na over manieren om traffic naar de site te genereren. Het concept moet ook geschikt zijn om doorvertaald te kunnen worden naar offline activiteiten (Denk aan acties, evenementen, campagnes, guerrilla etc.). Let op: de focus ligt op online.

Toelichting jury:
Om deze brief te kraken moest je op zoek naar een simpele waarheid of een eigen unieke kijk op hetgeen beschreven was. Immers 'A great idea is a truth well told'. En dat is wat deze drie winnaars gemeen hebben.

The mirrored life: Krachtige waarheid die met twee handen is aangepakt. Leuke absurdistische scriptjes, die de wereld van Fatboy verrijken. Wilden we meer van zien.
Discover Fatboy: Misschien niet de sterkste insight, maar lekker verpakt en zowel on en offline goed uitgevoerd. De klant was er dol op.
Imiteer een Fatboy: Een simpel inzicht. Met als resultaat een heel vrolijk idee, waar we hard om moesten lachen. Goed laten zien hoe je dit idee kan doorvertalen naar bestaande en nieuwe Fatboy activiteiten.

FatBoy

Uitslag

FatBoy

Jury

 

Deelnemers aan deze pitch

EllisM Robbykrist huub_tim erwinverweij niek Madelien bartroggeveen_ MitziWiebring Matthijsgroos Joshselter Pativo maxim trigger Huub celisjansen

Ingeleverd werk bij deze pitch

bartroggeveen_

Where is my golden dog?

details...

celisjansen

Fatboy StatusUpgrade

details...

huub_tim

The Mirrored Life

details...

niek

Fatboy

details...

Madelien

Fatboy

details...

maxim

De Anti Zorgen Verzekeraar

details...

trigger

Fatboy

details...

Huub

The Mirrored Life

details...

EllisM

Make a friend's day

details...

Robbykrist

Make a friend's day

details...

Matthijsgroos

Fatboy

details...

erwinverweij

KINGsize

details...

Pativo

Discover the Fatboy Family Secret

details...