Pitch deadline:

Heineken the City

Deadline: 10 Feb 2011

Brief

Heineken the City is de officiƫle winkel van Heineken met meer dan 250 unieke Heineken producten en een Beershop. Bovendien is Heineken the City een inspirerende vergaderlocatie in hartje Amsterdam. Heineken The City heeft alles wat een Heineken hartje begeert.

Bedenk een manier om nog meer Heineken fans naar Heineken The City te laten komen. Do something worth talking about! Veel fans zijn al komen kijken, maar dat kunnen er altijd meer worden. We zoeken dus naar trialbezoek van nieuwe bezoekers, maar ook naar uitdieping van die bezoekers. Oftewel; meer omzet per bezoeker.

 

Participating dogs

ROEMenGELUK alexenvincent Btjevaag jesse chantalvanderhorst BasHeijnis huub_tim rijsmusstefan draervandongen svenklerks Tanita_en_Vincent JongCreatieven Cas Kazimier Joram_blomkwist catmo00 ADrent sandervanlit Victor_Lee MariekeenVictor Robbieeee theuvel groenmichael trigger sapswoude moddervet KarelvanVugt marloes_janssen_85 LauraObdeijn Davidlaurens ruudgermain Ruben_en_David mroumen Sytsevliegen ShimmyYa Victor_Amber AnneSchuit wybesallows xix

friends

 • DDB Unlimited logo
 • Made For Digital logo
 • The Boardroom logo
 • dept logo
 • Dorst & Lesser logo
 • Qontentmatters logo
 • Artbox logo
 • 51 North logo
 • SuperHeroes logo
 • Born05 logo
 • TBWA logo
 • 180Kingsday logo
 • MediaMonks logo
 • Dawn logo
 • Ogilvy logo
 • Fitzroy logo
 • Boomerang Agency logo
 • VIRTUE (the creative agency by VICE) logo
 • Roorda logo
 • Capitola logo
 • Sunshine and sausages logo
 • Alfred logo
 • ARA logo
 • Wolfstreet logo
 • Eigen Fabrikaat logo
 • Lemon Scented Tea logo
 • Mensch logo
 • &samhoud media logo
 • L'eau logo
 • Energize logo
 • Today is Canday logo
 • Joe Public logo
 • Sizzer logo
 • Unbranded logo
 • Isobar logo
 • Leo Q logo
 • The Odd Shop logo