Delen maar
  • Twitter
  • LinkedIN
  • Facebook
24hrs pitch 2008

Opdracht

Na het daverende succes van vorig jaar organiseren we wederom de 24 uurs pitch. Een 24 uur durend event om te bepalen wie Nederland mag gaan vertegenwoordigen tijdens de Young Lions Competition in Cannes. DE kans om met een leeuw huiswaarts te keren.

Om alvast te oefenen krijg je net als in Cannes 24 uur de tijd om te werken op een briefing. In samenwerking met Getty Images en Cebuco gaat dit allemaal plaatsvinden op 12 en 13 mei. 24 teams strijden 24 uur lang op 1 te gekke locatie: de BG in Amsterdam (Post CS gebouw)

Dit jaar kunnen we twee teams afvaardigen; eentje voor de print- en eentje voor de filmcompetitie. Lijkt je het wel wat? Haal je map dan uit het stof, update m en zet m online. Als de sodemieter. De Nederlandse afgevaardigden voor de Cannes jury van dit jaar zullen op de site uit alle portfolio's de lucky 24 teams selecteren.
24hrs pitch 2008

Uitslag

24hrs pitch 2008

Jury

 

Deelnemers aan deze pitch

tim danielsamama

Ingeleverd werk bij deze pitch

tim

nrc-next

details...