JongeHonden gaat INTERNATIONAAL

JongeHonden is al 25 jaar de springplank voor jonge creatieven die barsten van het talent. Letterlijk duizenden jonge talenten hebben we al gekoppeld aan bureaus, brands en overige organisaties. Pitches, workshops, mappenavonden, speeddates. Alles om jong talent te stimuleren. En nu slaan we de handen ineen met jonge creatieven van over de hele wereld met Young Dogs Worldwide. België is het eerste land dat zich aansluit bij de Young Dogs familie. Met 3 man bestuur dat hard aan het werk is om in 2016 van start te gaan met de eerste Pitch.

Een gefaseerde toolkit is ontwikkeld om nieuwe landen alle tools te geven om eigenhandig een JongeHonden platform op te zetten. Er is lang en goed nagedacht hoe we het opzetten zodat de organisatie internationaal consistent blijft maar lokale besturen ook de nodige vrijheid hebben. Die balans is gevonden. Maar daarover later meer als Brazilië, UK, Liechtenstein en IJsland officieel van start gaat ;) Voor nu hebben we een prachtige site waar alle geïnteresseerden zich mogen aanmelden: youngdogs.world

En natuurlijk de primeur op de homepage van de Adformatie.

Als iemand nog contacten / ideeën heeft om te helpen een internationaal netwerk van en voor jonge creatieven op te zetten, bel/mail/schiet/app!

Reacties op dit bericht:

Login (of Registreer) om een reactie te plaatsen