Vodafone #Firsts, D&AD Hotdog & A Sweet New Pitch

heuj heuj heeeuuujjj!

 

Vodafone-pitchers, gaat alles goed? Mooi! Keep it steady want donderdag 14:00 uur is de deadline. Onze #casualreviews waren weer een succes. Ideetjes weggegooid en ideeën geboren. Volgende keer als de wiedeweer aanmelden dus. #feedbackmaaktwinnaars

 #First of all, as. donderdag wordt de Vodafone-uitslag bekend gemaakt en krijgen jullie jury-feedback van de creatieve directie van DDB&Tribal Amsterdam. Alleen daarom verschijn je toch al in je mooiste mooie kleren?!  De hele avond is trouwens bij Club ADCN.

Deze avond hebben we nog zoveel meer voor jullie in petto. Samen met de ADCN vonden we het weer eens tijd voor wat #seriousinspiration. En waar denken we dan aan? Jahahahaaaa! Het is weer tijd voor een super vette Hotdog waarvan je heel veel kan leren. DIT KEER HEBBEN WE SAMET MET DE ADCN DE HOTSTE DOG VAN ALLEMAAL VOOR JULLIE GEREGELD! Laura Jordan Bambach*, the mother of D&AD, oftewel; miss president 2013-'14 van D&AD. WAT? JA. WOW! Zij komt bij ADCN praten over ‘the purpose in work’! Check fb voor het eventje en waar je je kunt aanmelden.

En na onze hotdog komt ook nog n heeeeeel leekker toetje. Er wordt gewoon meteen een nieuwe briefing aan jullie gepresenteerd! #daarwordjeblijvan Dus houd ff je hele avond vrij.

 

Sooooo RECAP in English:

 

WHAT?

Kick-ass Hotdog (speaker) Laura Jordan Bambach, president D&AD

New briefing New Pitch something sweeeeeet

Announcing the winners of our Vodafone pitch #thiscouldbeyou

WHEN?

This Thursday the 19th.

Upload your Vodafone concept before 14:00 o’clock on jongehonden.nl

The entire evening is from 19:30 – 22:30.

[and remember, when you don’t show-up to pick up your prize, you don’t get to go to Cannes. We don’t like a no-show. Only if you really really really can’t make it. Email us with a good reason.]

WHERE?

Club ADCN

Polonceaukade 17, 1014 DA Amsterdam

 

 

!!! SO COME TO CLUB ADCN, NOT CLUB NL !!!

We zien jullie donderdag!

xoxo - Je Bestuurtje

*’Digital female icon’ Laura Jordan Bambach has been honoured with personal recognition over 15 years in the industry, including recently winning the New Media Age Greatest Individual Contribution to the Industry Award. As well as being president of D&AD, she is creative partner at Mr President, co-founder of SheSays - a community to champion women in creative industries; and founder of the Cannt festival – the fun London alternative for those who can’t make it to Cannes Lions. She also lectures extensively at major Universities and centres of excellence.

JongeHonden -  Fire it Up! 

Reacties op dit bericht:

Login (of Registreer) om een reactie te plaatsen