TIJD VOOR SPEEDDATES #PILLOWTALK

#PILLOWTALK - SAVE THE DATE


Yes yes dawgs, het is weer zover. Speeddate time! Heb je nog geen teammaatje, zoek je nóg een teammaatje, of willen jullie rare dingen doen om de relatie spannend te houden? Dan is woensdag 26 november dé dag!


#PILLOWTALK! Jonge, krolse creatieven op zoek naar een nieuw avontuur. En een sexy thema vraagt om een geyle locatie dus we hebben een beddenzaak. Een beddenzaak? Een beddenzaak. HET BED is zo vriendelijk geweest om voor ons de lakens te verversen en we mogen de hele avond languitgestrekt op hun Hästens daten! #handenbovendedekens


Stef en Yona komen iets vertellen over teamwork, samenwerken en waar je je reservearm laat bij het lepelen. En de enige echte David ‘bekend van TV’ Bouwdestein komt de mood zetten op zijn akoestische gitarro.


Vergeet je map niet, en je pyama natuurlijk.


!!! RSVP !!! RSVP !!! RSVP !!!

#pillowtalk - speeddates

26 November

Location - Het Bed, Bilderdijkstraat 204/206

20.00 - bedtime

Afterparty a.k.a. Nightcap @ that one place across from Het Bed.

_


Oh and btw..


THE CANNES 2014 EPIC ROADSHOW CANNES MOVIE YOUNG DOGS SPECTACULAR PERTICULAR LENTICULAR AFTERMOVIE OF THE CENTURY IS ONLIIIINEEE!!!!

#alltheway #beards #bus #overtheshouldershot #gingerbeard #keepitdown #smileyface #beehive #morebeards #younglions #shortlisthighfive #nailedit #enoughwiththosebeardsalready #fireitup #followthesun#party #moneyshot #getnaked #chantalvanderlinden #wetandwild #lovehands #zinaburgers #applausjevoorjezelf #keeprolling


IN ENGLISH


Yeah dogchachos! The time has come. Speeddates son! Looking for a teammate, a soulmate or someone on the side? Then the 26th of November is your day!


#PILLOWTALK! Supple, young creatives looking for that special someone. And we’ve found the perfect location: indoors, shag carpeting and filled to the brim with KINGSIZE BOXSPRINGS. That’s right, prepare for a night of comfort, inspiration and heavy petting @ Het Bed Amsterdam!


Stef and Yona, advertisings very own Bert and Ernie will tell us something about how to keep things interesting outside the bedroom and The One And Only David ‘that guy who filmed the 2013 Cannestrip’ Benjamin is coming to set the mood on his acoustic guitar.


Bring your portfolio, and wear those nice boxershorts.

Reacties op dit bericht:

Login (of Registreer) om een reactie te plaatsen