Zomerpitch: Deadline in Zicht

Summerdogs!

              

#Varen, #Nattes, #Zattes, #Rokjes, #Raybans.. zucht! Alweer 4 van de 5 pitchweken voorbij! Volgende week donderdag is al de deadline van onze TOONaangevende Zomerpitch voor Eneco. Heeft de zon jullie wat inspiratie gebracht? Aankomende weersvoorspelling biedt (gelukkig?) iets minder afleiding om een vlammend JongeHonden idee uit te persen.

              

Eneco Pitch – Brief in ’t kort: Zet ‘Toon’ als coole gadget neer en raak de ‘gadget-liefhebber’ in het hart. Easy peasy voor jullie new generation wizkids. #jatoggg. Jullie mazzelpikken hebben nog een dikke week de tijd. Dus zorg ervoor dat dit een case wordt die je met trots in je map kan stoppen. Download de hele briefing hier

              

Deadline + uitslagavond

Wil je van je fouten leren? Kom dan naar de uitslag. Dit is de enige mogelijkheid om feedback in te zien en de jury (niemand minder dan de cd’s van FHV/BBDO) te ontmoeten en uit te horen. Zo zorg je ervoor dat je de volgende keer wel op ’t podium staat.

              

Waar, wat, hoe?

Deadline: Donderdag 14-08, concept uploaden via le site  vóór 14:00 uur.

Uitslag:  Om 20:00 uur bij FHV/BBDO - Amsterdamseweg 204, Amstelveen. Mooi kansje om eens binnen te koekeloeren bij dit vette bureau.

              

Girls love aftermovies

Het duurt even.. maar dan heb je ook wat. De aftermovies van onze grootste pitches van afgelopen jaar staan live. Onze 4 weken durende Google/Concertgebouw Pitch  met workshops, reviews, productie en de grote uitslag in Cannes. We zijn ook nogal trots op onze extreme 24U-Pitch met Interbest voor Bever. 24 Uur #backtobasic in 3 minuten.

              

Geniet van je zomer en succes nog ff hè, maar... echt!

              

JongeHonden - Fire it Up!

Reacties op dit bericht:

Login (of Registreer) om een reactie te plaatsen