Zomer Pitch

Dag zongebruinde honden,

#Manmanman wat was het weer een dolle boel bij de Cannes Lions Festival of Creativity. Seminars, academies, strand en ook wat feestjes hier en daar. Maar... vooral veel geleerd! Baal je dat je er niet bij was? Dan hebben we goed nieuws voor je. Niks achterover van je zomervakantie genieten. Een eager jonge hond wil niets liever dan doorploeteren, vet werk maken en zo een awesome portfolio krijgen. Dus we gaan nu gewoon meteen al door met een zomer pitch! #bofjijeven https://www.facebook.com/events/1437712286513039

En die is as. donderdag al! We mogen nog niet teveel verklappen maar het wordt een vette opdracht. Dus spaar nog even wat energie op, noteer het in je agenda en vol gas om nu al, ja gewoon nu al, een plekje te bemachtigen in de bus van 2015.

Donderdag 10 juli 18:00 uur briefing + workshop E-Pitch

Adres: Marten Meesweg 5, Rotterdam. Leuk hè Willem de Kooning-ers?

En voor de Amsterdammers is een busje geregeld. Verzamelen om 17:00 uur voor FHV BBDO Amsterdamseweg 204, 1182 HL Amstelveen.

De Creative Director Mark Muller (met z'n kersverse Grand Prix) en Strategy Director van FHV BBDO geven een leerzame sessie waarin de briefing wordt ontleed. Dus je weet direct waarop je je moet focussen. En je kan meteen vragen stellen. Haal je voordeel eruit.

Dussss

Wat? Briefing + workshop E-Pitch

Wanneer? 10 juli, aanvang 18:00 uur

Waar? Marten Meesweg 5, Rotterdam

Hoe? Eigen vervoer of om 17:00 u verzamelen voor de bus bij FHV in A’veen.

Vanaf vlgd week kun je je aanmelden voor de bus. Er zijn beperkte plaatsen. Daarover en over deadline en andere schizzle later meer. Houd onze facebook dus goed in de gaten.

Hebben we er zin in? #zomerpitch #fireitup

-x-

Reacties op dit bericht:

Login (of Registreer) om een reactie te plaatsen