Deadline Randstad – Je laatste Cannes

Lieve uitgeputte, hardwerkende hondjes,

Na een heel jaar zweten op pitches en vloeken op juryleden is morgen je laatste kans op een plekkie in de bus naar de Franse Rivièra. Want morgen om 14:00 uur is de deadline voor de Randstad spoedpitch!

Je levert je pareltjes zoals altijd in via de JoHo site. De jury is deze keer niemand minder dan DDB&Tribal en ze zullen ‘s avonds bekend maken die de laatste pitch heeft gewonnen. Maar, ho ho ho... Dat niet alleen. De winnaars van de KPN pitch worden ook bekend gemaakt, die n=4 hebben namelijk net een dagje zitten ploeteren bij N=5!

Dit vindt allemaal plaats bij Randstad op het Hoofdkantoor (Bijlmermere 25). Er zijn weer pendelbusjes geregeld die vanaf 19:00 uur vertrekken van Bijlmer Arena, rechts naast de Esprit. Randstad regelt weer een borrel en culinaire lekkernijen, het is dus the place om te wezen op je donderdagavond.

Zodat de kok weet hoeveel kaviaar en oesters hij voor jullie moet bereiden, moeten jullie je even aanmelden via EventBrite: http://randstad.eventbrite.nl

Aanwezig = voor 20:00 uur.

Aangemeld? = Aanwezig.

Pro tip: Zorg echt dat je bij de uitslag aanwezig bent! Stel je wint, dan hebben we meteen al je info nodig voor Cannes en je faamselfie voor de social media. #Engagement. Stel je wint niet, de beste manier om beter te worden is om met de jury praten over je idee.  Daarom zijn ze er ook.

JongeHonden | Fire it Up!

Reacties op dit bericht:

Login (of Registreer) om een reactie te plaatsen