De Rodelantaarndrager, de hekkensluiter, de laatste pitch: Randstad

Manmanman, wat gaat het jaar toch snel voorbij, hé hondjes?

Morgen is de deadline van de KPN pitch (14:00 uur) en aanstaande weekend is de 24uurs pitch al #overleven

Dit betekent dat het seizoen 2013-2014, het 23ste JongeHonden jaar, alweer bijna voorbij is.

Wat!?

Wat stond er!?

“Bijna!?”

Ja BIJNA ja!! Want we hebben NOG een pitch voor jullie geregeld. #omg #unglaublich  #niettegeleeeuuuven.

Dit zijn dan ook de laatste, finale, definitieve plekken voor de JongeHonden bus naar Cannes die op 13 juni naar de mooie Azurenkust vertrekt.

En wat voor pitch! Want de klant is deze keer het grootste uitzendbureau van Nederland en de op 2 na grootste ter wereld: Randstad. Lees even goed de info over de pitch:

De briefing is op dinsdag 27 mei om 19:00 uur en vindt plaats op het hoofdkantoor van Randstad. Het adres is Diemermere 25 in Diemen, maar er zijn pendelbusjes geregeld tussen station Bijlmer Arena en Randstad. Doe lekker lui en maak er gebruik van, maar zorg dat je er op tijd bent.

Randstad heeft hun 4-sterren koks gevraagd om een lekkere maaltijd te bereiden. Je hoeft dus geen zorgen te maken over een rammelende maag, voor eten wordt gezorgd. Je moet je daarom wel even opgeven, zodat we rekening kunnen houden met het aantal schnitzels (of vega schnitzels).

Opgeven doe je hier: http://joho-randstad.eventbrite.nl 

De deadline van de pitch is donderdag 5 juni, 14:00 uur, zoals gewoonlijk via onze mooie Fire it Up! site. Dan is tevens de uitslag. Locatie volgt.

Let op: Deze laatste pitch is een spoedpitch. Dit betekent dat de pitch maar 9 dagen duurt. Wees daarom bij de briefing, zodat je vragen kan stellen aan de klant en gelijk kunt gaan knallen!

WOEF!

Je Bestuurtje

JongeHonden - Fire It Up!

Reacties op dit bericht:

  • timteun

    Hoe laat gaan de busjes?

    timteun - 25 Mei 2014

Login (of Registreer) om een reactie te plaatsen