Geef je op voor de 24 UURS 2014 (en briefing van morgen uitgesteld)

Bada bing bada boom,

Weer een deadijntje voorbij, vanavond worden weer de tickets naar fame uitgereikt dus zorg dat je in Club NL bent, om 20:00 uur. Morgen stond een nieuwe briefing op de planning. Maar, Murphy's law heeft weer toegeslagen. De briefing gaat dus niet door, houd je mail en de FB in de gaten voor de nieuwe datum.

Gelukkig staat op de horizon de pitch die iedereen wil winnen. Want als je deze wint, ben je niet alleen een baas. Je bent niet alleen de gene die Nederland mag vertegenwoordigen in de YoungLions competitie in Cannes, waar 40 landen tegen elkaar strijden om de titel "beste jonge team in de world". Maar je bent vooral een volksheld en je mag je in het rijtje aansluiten bij de grote der groten, zoals Willem van Oranje, Piet Heyn en Boney M.!

Het is de 24 uurs pitch. 24 uur knallen, op een bijzondere locatie tegen de 24 beste teams van Nederland.

Je leest het goed, maar 24 teams worden toegelaten. Om mee te doen voor de voorselectie stuur je je portfolio vóór 25 april naar info@jongehonden.nl met TWENTYFOURHOUR2014 in de titel.

Check ook de aftermovies van de 24uurs van vorig jaar: https://vimeo.com/67999901

en het jaar ervoor: https://vimeo.com/44650948

Hmmm, lekker.. Voel je hem? VOEL JE HEM!? MAILEN!

JongeHonden - Fire it up!

Reacties op dit bericht:

Login (of Registreer) om een reactie te plaatsen

Video bij dit bericht:

https://vimeo.com/67999901
Directe link naar de video