Cannes in zicht

Dogs,

Wat een week! Een sssss-super succesvolle Mappenavond, waar sommigen van jullie zelfs een stage uit hebben geoogst. Chapeau! Vlammen op de SBS-Utopia pitch. En ook nog eens het goede nieuws over alweer een nieuwe pitch in je inbox. #manmanman

Maar dat niet alleen. We hebben nog veel meer voor je achter de hand. Want zoals je misschien al een beetje hebt gemerkt is het al half april. Dat betekent dat onze bus over 2 maandjes al vertrekt naar de Boulevard de la Croisette in Cannes. En om die tot de nok toe te vullen met creatief talent moet nog een hoop gebeuren. Lees en noteer.

Woensdag 16 april moeten de ideeën voor SBS worden ingeleverd voor 14:00. Op onze site. Zoals je gewend bent. ’s Avonds 20:00 de uitslag in Club NL. Zoals je gewend bent. Dan, meteen de dag daarna, op donderdag 17 april, de volgende pitch. Op een nog nader te noemen plek en tijd. Hou onze FB in de gaten. #brainstormsessies #metwindkracht12 #winnaarsgaannaarcannes

En dan. Is het weer tijd. Voor de pitch. Der pitches. De pitch waar alleen de crème de la crème van jonge creatieven aan mee mogen doen. De 24-Uurs-Pitch. Gelukkig ben je bij de mappenavond geweest, want dan heb je nu de tijd om je feedback te verwerken en je map te polishen. Er is namelijk maar ruimte voor 24 teams. Erbij horen? Tuurlijk tuurlijk. Stuur je teamportfolio vóór 25 april naar info@jongehonden.nl onder de noemer: TWENTYFOURHOUR2014

Gas erbij dus.

Wat, waar, wanneer is allemaal dikgedrukt.

JongeHonden | Fire it up!

Reacties op dit bericht:

Login (of Registreer) om een reactie te plaatsen