Deadline AXE + nieuwe briefing!

Lieve JongeHondjes,

Hoewel jullie door de veeleisende AXE-pitch en de Koninginnedag-aftermath totaal niet zitten te wachten op nieuw leesvoer; toch even wat nieuws namens de favoriete stichting of the peoples. We hebben namelijk iets tofs. Iets wat we niet langer voor ons konden houden.

Terwijl in Cannes gestreden wordt om de gouden leeuwen, lopen die andere leeuwen in Oekraïne te strijden voor een veel grotere prijs. En Heineken heeft iets bedacht waardoor we de poule met Portugal, Duitsland en Denemarken mit zwei vingers in die welbekende Nase doorkomen. Hebben jullie die nieuwe EK-actie van Heineken al gezien? Mooi zo, want vanaf komende donderdag gaan jullie er mee aan de slag. Is dat baas? Ja, dat is zeer zeker nogal best wel heel erg flink baas.

Wat er precies van je verwacht wordt, hoor je donderdag van niemand minder dan TBWA\NEBOKO peoples Bas Engels en Yacco Vijn. Jullie krijgen 12 dagen om er voor te zorgen dat heel Nederland achter Oranje staat. Gekleed in een Rugnummer-shirt.

Het is mucho belangrijk dat je er donderdagavond bij bent. Niet alleen om te horen of je de AXE-pitch hebt gewonnen, maar ook omdat je daar iets onmisbaar krijgt om mee te kunnen doen aan de Heineken-pitch. Een regelrecht gevalletje van be there or be een vierkantje.

Resumé;

WAT:

- Inleveren AXE-ideeën

- Uitslag AXE + briefing Heineken

WANNEER:

- Donderdag 3 mei, uiterlijk om 15.00 uur

- Donderdag 3 mei, vanaf 20.00 uur

WAAR:

- Media Republic, t.a.v. Cherise Basiran, Weteringschans 85E, 1017 RZ, Amsterdam

- Waar anders dan Club NL, Nieuwezijds Voorburgwal 169, Amsterdam

Tot donderdag, lieve mensen. Want je weet: bij de briefing zien was nog nooit zo belangrijk.

JongeHonden | Serious Shit.

Reacties op dit bericht:

Login (of Registreer) om een reactie te plaatsen