Herinnering: inleveren Canal Company+nieuwe pitch

Hallo JongeHonden,

Gaan we lekker? Ja? Mooi. Want jullie moeten nu toch wel een beetje de druk gaan voelen, hoor. We zijn bezig met één van de laatste pitches en overmorgen moet die jongen af. Cannes komt zeg maar heel dichtbij en jij moet daar bij zijn. En dan kan alleen maar als jij topnotch-wise aan de slag gaat en een nextleveltje neerlegt bij de Jury. Ja, dat doen we gewoon met een hoofdletter, want naast de mooie mensen van Canal Company wordt deze gevoorzitterd door Lukas v/d Ven van N=5. Daar zeggen we U tegen. U.

Donderdag moet het dus ingeleverd zijn. Dan kan de Jury zich buigen en wikken en wegen en weten we 's avonds wie er meegaat naar de Zuid-Franse kust. Naast dat we deze winnaars op de schouders nemen, droppen we ook gewoon een nieuwe pitch like it's hot. Een flinke, want we gaan aan de slag voor een hedendaagse reclameklassieker. Je weet wel, zo eentje waar je altijd al een keer voor hebt willen werken. Nou, dat kan dus. We gaan jullie namelijk laten zweten (padam-tjusshh) op AXE. Mooie dingen.

Resumé;

WAT:

- Inleveren Canal Company

- Uitslag Canal Company+Briefing AXE

WANNEER:

- Vóór 15.00 uur

- Vanaf 20.00 uur

WAAR:

Lemz, t.a.v. Mark v/d Heijden, Mt. Ondinaweg 15, Amsterdam (-Noord)

- Club NL, Nieuwezijds Voorburgwal 169, Amsterdam

Niets anders dan een welgemeende succeswens rest ons nog: Succes.

JongeHonden | Serious shit.

P.S. Donderdagavond verloten we onder de inzendingen voor de Canal Company-pitch een privé-rondvaart van 1,5-2 uur op een open sloep met privé-schipper. Inclusief natjes, droogjes en ander versnaperingen. Als klap op de spreekwoordelijke vuurpijl mag hij/zij 9 vrienden meenemen!

Reacties op dit bericht:

Login (of Registreer) om een reactie te plaatsen