Hi-briefing: The Final Countdown.

Lieve JongeHondjes,

Even een big-upje naar jullie. Een klein schouderklopje voor de breintjes die zich de afgelopen dagen hebben ingezet op de pittige, maar o zo toffe briefing voor Hi. Klasse.

Oké, dan nog wat belangrijke dingetjes:

Jullie misschien lampwinnende concepten kunnen komende donderdag tot uiterlijk 15.00 uur ingeleverd worden bij ComBat. Daar zit een bestuurslid klaar om ze op te vangen. De foamboardjes zullen dan hun weg vinden naar Amstelveen waar de Almachtige Jury een ongezouten oordeel velt over de inzendingen. Deze jury bestaat uit reclamezwaargewichten, FHV BBDO-ers en dus Hi-experts pur sang Mark Muller (CD), Emillio de Haan, Rogier de Haan (Senior Creatives), Corinne Genestay (Strategy Director) en de klant zelf.Dus als je wint, heb je het meer dan leuk gedaan.

De Club NL is donderdag om een uurtje of 8 geopend om jullie met open armen en goedkopere biertjes te verwelkomen. De winnaars mogen rond half negen na een officieel juryrapport de handjes in de lucht gooien en de eeuwige roem (inclusief busticket naar reclamewalhalla Cannes) in ontvangst nemen. Spannend. Dat is het.

Resumé:

Wat:

Inleveren van het winnende idee.

Uitslag van de eerste pitch.

Wanneer:

Donderdag 25 november, tot uiterlijk 15.00 uur

Donderdag 25 november, vanaf 20.00 uur

Waar:

ComBat, Ruysdaelkade 77, Amsterdam

Club NL, Nieuwezijds Voorburgwal 169, Amsterdam 

Tot donderdag lieve reclametalentjes. We zijn benieuwd.

En nu, hup, nog even de laatste photoshoppuntjes op de i zetten en een geniale creatieve rationale schrijven. En daarna weer aan het werk.

JongeHonden | Now back to the future

Reacties op dit bericht:

Login (of Registreer) om een reactie te plaatsen