Datum 24 uurs pitch bekend!‏‏

In 24 uur kan een hoop gebeuren. Zo kun je twee tickets naar Cannes winnen. Of een Leeuw. Oftewel: in 24 uur kan je leven veranderen (dat kan overigens ook in twee seconden, maar dat terzijde). En daarom wil je de 24 uurs pitch absolúút niet missen!

De 24 uurs pitch start dit jaar op zondag 2 mei en je raadt het al: maandag 3 mei is 'ie weer voorbij. En worden de winnaars bekend gemaakt, die in Cannes Neerlands trots verdedigen bij de Young Lions Competition. De pitch is op locatie (volgt), wij regelen de tenten en de tap, je hoeft alleen je eigen laptop mee te nemen!

Dus Print-, Film- en Cyberteams, meld je aan voor de 24'hrs! Mail voor aankomende zondag middernacht '24 uur is tiet zat' naar info@jongehonden.nl en upload je portfolio op de site. De 24 geselecteerde teams krijgen een mail, dus houd je inbox in de gaten! 

Wat: aanmelden 24 uurs pitch
Wanneer: 
voor aankomende zondag 25 april 23:59 uur!!!

Alors,
Now back to the friture!

ps. Deelnemers mogen t.t.v. Cannes niet ouder zijn dan 28 jaar, dus geboren na 27 juni 1981. Ook JongeHonden die al in de bus zitten, mogen meedoen aan de 24hrs.

Reacties op dit bericht:

Login (of Registreer) om een reactie te plaatsen