Delen maar
  • Twitter
  • LinkedIN
  • Facebook
Nationale Postcode Loterij

Opdracht

Een prachtige pitch voor een dijk van een merk. Één van de grootste loterijen van het land die al 27 jaar talloze mensen heeft geholpen hun dromen waar te maken. De Nationale Postcode Loterij geeft sinds 1989 de helft van haar opbrengst aan het goede doel en is daarmee de derde grootste private schenker ter wereld. Dankzij de gevoelige aard van de briefing mogen we hier helaas niks over zeggen maar we zijn erg trots dat NPL JongeHonden heeft uitgekozen om ze bij dit vraagstuk te helpen. De briefing kan worden opgevraagd door te mailen met info@jongehonden.nl

Nationale Postcode Loterij

Uitslag

Nationale Postcode Loterij

Jury

Omdat de Nationale Postcode Loterij een intern bureau van formaat heeft, met jarenlange ervaring bij verschillende Nederlandse top-bureaus zouden we gek zijn als we niet van deze expertise gebruik maakten. Jureren gebeurt dit keer dus intern, door de Creatieve Directie van NPL zelf.

 

Deelnemers aan deze pitch

jazztonna ariekevanliere meesubachs SharondeGraaf LennartSchoterman laurencemostart SW dekeukentafel SebastiaanWitteveen TomKlaver JasperK Reinierwortman raouldroog robinkolk Luuk_van_Velthoven prethead MitziWiebring bartroggeveen_ Saar DjajantHanenberg Helen johnmaas15 Basdb2 niekvanbeek JamieMoodley michaelbien Ryan wlvdm frankvssr AnnemiekHocker GeenIdee Redouan Celine ritahlopes Dieuwertje RichardBushoff Jaspersman LidwienD Amatsa lesleyjutte sannelemmen Elisa_kraal Thomasdaalder rubenhavertz NickSpapens Milan BendeKovel RaySchoot RobinS AstridMyrthe