Nieuwe pitch!

Lieve doggies,

Waar 1 april het moet hebben van zijn grappen en grollen, zijn wij de uitzondering op de regel. Want, lieve mensen, komende woensdag hebben we weer een nieuwe pitch. En da's geen fatoe.

We komen dichterbij het einde van het JongeHonden seizoen, sterker nog; we ruiken al de zilte zeelucht gemengd met veel te duur parfum en ferrari-uitlaatgassen waar Cannes bekend om staat. Dat betekent dat de druk alsmaar groter wordt, en er steeds minder pitches overblijven. En minder pitches=minder kans om jezelf in de kijker en in de bus te concepten. 

Dus er zit maar één ding op. Weer je beste beentje voor zetten, weer alles uit jezelf halen en weer boven jezelf uitstijgen. Het eerste wat je daarvoor moet doen is komende woensdag bij de nieuwe briefing zijn. (Ja, daar staat woensdag.) Dan krijg je alles te horen wat je moet weten om de bus-tickets naar het Cannes Lions Festival in de pocket te slingeren.

Dus...

WAT:

Nieuwe pitch!

WANNEER:

Woensdag 4 april, vanaf 20.00 uur

WAAR:

Club NL, Nieuwezijds Voorburgwal 169, Amsterdam

Oké. That's all, folks

JongeHonden | Serious Shit.

P.S. Vergeet ons niet voor morgen 15.00 uur te mailen als je die Gouden Zaag wilt winnen!

Reacties op dit bericht:

Login (of Registreer) om een reactie te plaatsen