Inleveren&uitslag ADCN+nieuwe briefing FATBOY

Oh bloedtopperende JongeHonden,

Dat is weer even wennen, hè? Twee weken lang niet slapen, een RedBull-verslaving opwekken en je hersentjes breken op zo'n fijne JongeHonden-briefing. En dat allemaal om zo goed mogelijk werk te maken. Wat je dan weer naar Cannes moet brengen. Ja mensen, niemand heeft gezegd dat het makkelijk zou zijn. Goed om te horen dat jullie je er wel weer doorheen slaan. We zijn niet anders van jullie gewend.

Maaaar, om te zorgen dat al het harde werken niet voor niets is geweest, moet je wel iets doen. Want wil je dat je werk wordt beoordeeld door de Dutch Creative World's Finest (vrij vertaald) zal je het toch echt in moeten leveren. Dan is het out-of-your-hands en zorgen wij dat de jury er met het enthousiasme van een Jack Russel overheen pist. En een verdiende winnaar kiest. Maar een JongeHonden-pitch zou geen JongeHonden-pitch zijn als daar niet een bloedrode en stressopwekkende deadline aan zit: donderdag 8 december, vóór 15.00 uur moet jouw op foamboard geplakte werk, incluis 1/2 A4'tje met Creatieve Rationale bij ADCN HQ op de balie liggen. Streng doch rechtvaardig, zeg maar.

's Avonds verplaatsen we ons massaal naar de Club NL waar de winnaar van de Eeuwige Roem+Cannes tickets bekend wordt gemaakt. Mocht je nou niet hebben gewonnen, geven we je een paar minuten om je verlies weg te drinken en je tranen weg te slikken. Daarna gaan we namelijk gewoon weer door met een nieuwe briefing. Gas op die lollie noemen we dat.

En potverdrie, dat is een dikke jongen (*padam-bam-tsusjjj*) hoor. We gaan aan de slag voor FATBOY. Je weet wel, bekend geworden door die zitzakken waar je nooit meer uit wil. Mocht je ze nou niet kennen dan kom je er donderdagavond snel genoeg achter what the deal is. Er staat namelijk genoeg testmateriaal en FATBOY neemt ook nog hordes goodiebags mee. Heerly lekky.

Nog even alles op een rijtje voor iedereen die geen zin heeft om bovenstaande te lezen;

WAT:

- Inleveren pitchwerk

- Uitslag ADCN + Briefing FATBOY

WANNEER:

- Donderdag 8 december, vóór 15.00 uur

- Donderdag 8 december, vanaf 20.00 uur

WAAR:

- ADCN HQ, WG Plein 504, 1054 SJ, Amsterdam

- Club NL, Nieuwezijds Voorburgwal 169, Amsterdam

Succes bloedtoppers. Tot donderdag.

JongeHonden | Forever Young!

Reacties op dit bericht:

Login (of Registreer) om een reactie te plaatsen